ЕКИП

“Няма да спрем да се развиваме“

Това мото стои зад философията на нашия екип,
чиято основна цел е да създаде едно незабравимо кулинарно изживяване за гостите на Ейша.

 

Takamoto Iwojima

Марин Балашков

Суши майстор

Историята за възхода на Марин до върха на професията му е толкова убедителна, колкото и приготвяното от него суши. Ключът към успеха е избора му да се посвети изцяло на усъвършенстването на уменията му като сушист, докато дефинира какво прави едно суши неустоимо вкусно.

 

Tsao Nom Ning

Кристиян Николов

Главен готвач

Той създава храна, с която провокира гостите на Ейша да направят нови открития в рамките на собствените си предпочитания. По природа е перфекционист, който се стреми да постигне перфектния баланс между вкус, текстура, представяне и техниката.

 

Влади Цеков

Влади Цеков

Суши майстор

Приготвянето на суши изисква години практика и обучение. Първият сблъсък на Влади с японската кухня е още като ученик, които си прокарва път през всички станции в кухнята. Това е и момента, в които той намира най-голямата си страст и решава да стане суши майстор.

 

Dao Wei

Светослав Колев

Суши майстор

Кулинарната му кариера е отдадена от самото начало на желанието да осигури на гостите си едно незабравимо кулинарно изживяване. Преди да се присъедини към нашия екип той работи и трупа опит в едни от най-добрите ресторанти в София.